Onzeker over je vagina omdat ze niet bij je ‘past’

Als je onzeker bent over je vagina dan is dat niet de beste reden om iets aan je vagina te laten doen. Een onzekerheid heeft te maken met ‘wat de ander er van zou kunnen vinden’. Het is veel belangrijker dat je zelf een mening vormt over je vagina.

Mannen over de perfecte vagina

Mannen tekenen de perfecte vagina.

De vrouw geeft de meeste kritiek op haar vagina

De grootste kritiek komt dan ook vaak van de vrouw zelf. Zij vindt het zelf niet mooi. Maar misschien komt dat ook wel omdat je niet zo bekend bent met dat deel van je lichaam. Kijk eens naar onderstaand filmpje dan realiseer je je misschien dat je niet de enige bent die onzeker is over haar vagina. En… dat de partners vaak een hele andere mening hebben.

Maar als je dan toch niet gewend kan raken aan het uiterlijk van je vagina dan heb je het geluk dat ze op een plek zit die je enkel kan bekijken in een spiegelde wc pot, vloer of spiegel. Dus als je het niet mooi vindt, dan kun je haar altijd een beetje negeren of versieren.

Zo was een aantal jaren geleden het ‘vajazzling’ een trend.

onzeker over je vagina, versier haar

Maar je kunt haar natuurlijk ook inzetten voor een ‘make-over’.

onzeker over je vagina, versier haar

Het veranderen van je vagina

Wil je dan toch graag je vagina veranderen, lees dan verder op de pagina over cosmetische chirurgie aan je vagina voor tips en adviezen.